10:55 dinsdag , augustus 14 2018
Home / Plat op één / Harm Tabak, Eltje Doddema en Leny Hamminga te gast 11 oktober

Harm Tabak, Eltje Doddema en Leny Hamminga te gast 11 oktober

Harm Tabak, Eltje Doddema en Leny Hamminga in plat op één.

Harm Tabak en Eltje Doddema vormen samen ‘Veur de wind ‘. In molen Goliath in de Eemshaven voeren ze een nieuw project uit. Elke maand een nieuw zelfgeschreven en zelf gecomponeerd nummer. Op woensdag 11 oktober vertellen ze hierover en gaan we luisteren naar de 3 nummers die nu klaar zijn. Ook schrijfster Leny Hamminga is onze gast. Leny was werkzaam in het basisonderwijs. Ze is altijd al bezig geweest met taal. Ze heeft een toneelgroep opgericht en deed een opleiding tot regisseur. In 2010 won ze de schriefwedstried bij het huus van de Taol. Dat was de aanleiding om verder te gaan met schrijven in het Drents. Zij leest voor uit eigen werk.

Controleer ook

Harold Veenhoven & Marten Grupstra te gast woensdag 28 februari 2018

In Plat op één zijn woensdag 28 februari te gast Harold Veenhoven en Marten Grupstra. …

error: Content is protected !!