10:54 dinsdag , augustus 14 2018
Home / Plat op één / Irene Wilkens, Alex Schoenmaker & Harke Winter te gast op 13 december 2017

Irene Wilkens, Alex Schoenmaker & Harke Winter te gast op 13 december 2017

Irene Wilkens van de groep Irene Wilkens en Sikkom Cult is a.s. woensdag 13 december te gast bij Plat op één samen met haar man Alex Schoenmaker, tekstschrijver en componist van de Grunneger liedjes van Sikkom Cult. Verder is Harke Winter te gast. Hij is verhalenverteller bij het Westerkwartierster verhalenvertellerscollectief. Harke leest een verhaal voor en wil graag een muzieknummer laten horen van Ger Sennema (ook uit het Westerkwartier). Verder is er uiteraard veel aandacht voor muziek van Sikkom Cult.

Controleer ook

Harold Veenhoven & Marten Grupstra te gast woensdag 28 februari 2018

In Plat op één zijn woensdag 28 februari te gast Harold Veenhoven en Marten Grupstra. …

error: Content is protected !!