18:59 donderdag , april 18 2019
Breaking News
Home / Plat op één / Irene Wilkens, Alex Schoenmaker & Harke Winter te gast op 13 december 2017

Irene Wilkens, Alex Schoenmaker & Harke Winter te gast op 13 december 2017

Irene Wilkens van de groep Irene Wilkens en Sikkom Cult is a.s. woensdag 13 december te gast bij Plat op één samen met haar man Alex Schoenmaker, tekstschrijver en componist van de Grunneger liedjes van Sikkom Cult. Verder is Harke Winter te gast. Hij is verhalenverteller bij het Westerkwartierster verhalenvertellerscollectief. Harke leest een verhaal voor en wil graag een muzieknummer laten horen van Ger Sennema (ook uit het Westerkwartier). Verder is er uiteraard veel aandacht voor muziek van Sikkom Cult.

Controleer ook

De Kösters en Jos Rietveld te gast 24 oktober 2018

Woensdag 24 oktober a.s. zijn bij Plat op één te gast de Kösters en Jos …

error: Content is protected !!