15:23 maandag , oktober 15 2018
Home / Plat op één / Irene Wilkens, Alex Schoenmaker & Harke Winter te gast op 13 december 2017

Irene Wilkens, Alex Schoenmaker & Harke Winter te gast op 13 december 2017

Irene Wilkens van de groep Irene Wilkens en Sikkom Cult is a.s. woensdag 13 december te gast bij Plat op één samen met haar man Alex Schoenmaker, tekstschrijver en componist van de Grunneger liedjes van Sikkom Cult. Verder is Harke Winter te gast. Hij is verhalenverteller bij het Westerkwartierster verhalenvertellerscollectief. Harke leest een verhaal voor en wil graag een muzieknummer laten horen van Ger Sennema (ook uit het Westerkwartier). Verder is er uiteraard veel aandacht voor muziek van Sikkom Cult.

Controleer ook

Playlist van woensdag 18 april 2018

Aankomende woensdag Avond 18 April draai Plat op één, een uur lang veel muziek met …

error: Content is protected !!