10:55 dinsdag , augustus 14 2018
Home / Plat op één / Henny van der Laan en Krzysztof Groen te gast 14 februari 2018

Henny van der Laan en Krzysztof Groen te gast 14 februari 2018

Op woensdag 14 februari a.s. zijn te gast in Plat op één verhalenvertelster Henny van der Laan uit Tolbert en zanger Krzysztof Groen uit Veendam. Henny is lid van Vertellerscollectief ‘Kom op Verhoal’, een onderdeel van Stichting ‘Mien Westerkwartier ‘ en zal hierover informatie geven. Krzysztof heeft nieuws: hij is genomineerd voor de streektoalpries van het DvhN. Hij gaat live spelen en zingen. Henny gaat een verhaal vertellen in het Westerkwartiers.

Controleer ook

Harold Veenhoven & Marten Grupstra te gast woensdag 28 februari 2018

In Plat op één zijn woensdag 28 februari te gast Harold Veenhoven en Marten Grupstra. …

error: Content is protected !!