10:55 dinsdag , augustus 14 2018
Home / Plat op één / Harold Veenhoven & Marten Grupstra te gast woensdag 28 februari 2018

Harold Veenhoven & Marten Grupstra te gast woensdag 28 februari 2018

In Plat op één zijn woensdag 28 februari te gast Harold Veenhoven en Marten Grupstra. Harold, Drentstalige zanger uit Emmer-Compascuüm, is bekend van het lied Moes en Tieben, een eerbetoon aan 2 mensen omgekomen in de Tweede Wereldoorlog. Hij is eigenaar van de Drentse Platenkast, bij hem kun je CD’S verkopen en tweedehands CD’s kopen. Marten Grupstra is beeldend kunstenaar, o.a. bekend van de koppen van de Ro-d-Ys in Oude Pekela en het beeld van Mansholt in de Blauwestad. In zijn nieuwe onderkomen in Blijham heeft hij een klein theater gebouwd waar (vooral beginnende) artiesten kunnen optreden. Ook schrijft Marten Groningstalige verhalen, gedichtjes en rijmpjes. Hij zal voorlezen uit eigen werk. Woensdag 28 februari a.s. tussen 21 en 22 uur.

Controleer ook

Henny van der Laan en Krzysztof Groen te gast 14 februari 2018

Op woensdag 14 februari a.s. zijn te gast in Plat op één verhalenvertelster Henny van …

error: Content is protected !!