15:07 maandag , oktober 15 2018
Home / Plat op één / Harold Veenhoven & Marten Grupstra te gast woensdag 28 februari 2018

Harold Veenhoven & Marten Grupstra te gast woensdag 28 februari 2018

In Plat op één zijn woensdag 28 februari te gast Harold Veenhoven en Marten Grupstra. Harold, Drentstalige zanger uit Emmer-Compascuüm, is bekend van het lied Moes en Tieben, een eerbetoon aan 2 mensen omgekomen in de Tweede Wereldoorlog. Hij is eigenaar van de Drentse Platenkast, bij hem kun je CD’S verkopen en tweedehands CD’s kopen. Marten Grupstra is beeldend kunstenaar, o.a. bekend van de koppen van de Ro-d-Ys in Oude Pekela en het beeld van Mansholt in de Blauwestad. In zijn nieuwe onderkomen in Blijham heeft hij een klein theater gebouwd waar (vooral beginnende) artiesten kunnen optreden. Ook schrijft Marten Groningstalige verhalen, gedichtjes en rijmpjes. Hij zal voorlezen uit eigen werk. Woensdag 28 februari a.s. tussen 21 en 22 uur.

Controleer ook

Playlist van woensdag 18 april 2018

Aankomende woensdag Avond 18 April draai Plat op één, een uur lang veel muziek met …

error: Content is protected !!