15:56 maandag , oktober 15 2018
Home / Plat op één / Henny van der Laan en Krzysztof Groen te gast 14 februari 2018

Henny van der Laan en Krzysztof Groen te gast 14 februari 2018

Op woensdag 14 februari a.s. zijn te gast in Plat op één verhalenvertelster Henny van der Laan uit Tolbert en zanger Krzysztof Groen uit Veendam. Henny is lid van Vertellerscollectief ‘Kom op Verhoal’, een onderdeel van Stichting ‘Mien Westerkwartier ‘ en zal hierover informatie geven. Krzysztof heeft nieuws: hij is genomineerd voor de streektoalpries van het DvhN. Hij gaat live spelen en zingen. Henny gaat een verhaal vertellen in het Westerkwartiers.

Controleer ook

Playlist van woensdag 18 april 2018

Aankomende woensdag Avond 18 April draai Plat op één, een uur lang veel muziek met …

error: Content is protected !!