18:19 donderdag , april 18 2019
Breaking News
Home / Plat op één / Henny van der Laan en Krzysztof Groen te gast 14 februari 2018

Henny van der Laan en Krzysztof Groen te gast 14 februari 2018

Op woensdag 14 februari a.s. zijn te gast in Plat op één verhalenvertelster Henny van der Laan uit Tolbert en zanger Krzysztof Groen uit Veendam. Henny is lid van Vertellerscollectief ‘Kom op Verhoal’, een onderdeel van Stichting ‘Mien Westerkwartier ‘ en zal hierover informatie geven. Krzysztof heeft nieuws: hij is genomineerd voor de streektoalpries van het DvhN. Hij gaat live spelen en zingen. Henny gaat een verhaal vertellen in het Westerkwartiers.

Controleer ook

De Kösters en Jos Rietveld te gast 24 oktober 2018

Woensdag 24 oktober a.s. zijn bij Plat op één te gast de Kösters en Jos …

error: Content is protected !!