19:00 donderdag , april 18 2019
Breaking News
Home / Geen categorie / woensdag 13 juni zijn Fre Schreiber en Alje van Bolhuis te gast in Plat op één

woensdag 13 juni zijn Fre Schreiber en Alje van Bolhuis te gast in Plat op één

woensdag 13 juni zijn Fre Schreiber en Alje van Bolhuis te gast in Plat op één. Fre Schreiber is tegenwoordig bezig met het schrijven van sprookjes. Ook komt er een nieuw boek van hem uit, Sunnerkloasbouk met verhalen, gedichtjes, liedjes enz over Sinterklaas. Alje is bekend van bijv. De Boetenbaintjes, zijn liedteksten die hij voor o.a Wia Buze schreef en uiteraard zijn eigen mooie liedjes over het gewone leven.

Controleer ook

Playlist van 17 oktober 2018

Aankomende woensdag Avond 17 oktober draai Plat op één, een uur lang muziek met 2 …

error: Content is protected !!