18:44 donderdag , april 18 2019
Breaking News
Home / Plat op één / Geertje Enting & Erik Harteveld te gast 26 september 2018

Geertje Enting & Erik Harteveld te gast 26 september 2018

In Plat op één op woensdag 26 september a.s. twee gasten uit Drenthe. Geertje Enting, schrijfster uit Eext en Erik Harteveld die op veel plaatsen in Drenthe heeft gewoond en die nu in de stad Groningen woont. Geertje kreeg het schrijven en dichten in de streektaal met de paplepel ingegoten. Ze is aangesloten bij het Huus van de Taol en publiceert regelmatig. Erik heeft Nederlands gestudeerd en Russisch. Zijn leven is taal. Hij was betrokken bij radio en tv (Drenthe). Hij speelt toneel en musiceert. Hij zingt en speelt in de band Kopstubbers. We gaan luisteren naar de Kopstubbers en naar een verhaal en gedicht van Geertje.

Controleer ook

De Kösters en Jos Rietveld te gast 24 oktober 2018

Woensdag 24 oktober a.s. zijn bij Plat op één te gast de Kösters en Jos …

error: Content is protected !!