18:20 donderdag , april 18 2019
Breaking News
Home / Plat op één / de boerenrockband Kneiters & Annemiek Wassenaar te gast 10 oktober 2018

de boerenrockband Kneiters & Annemiek Wassenaar te gast 10 oktober 2018

Bij Plat op één op woensdag 10 oktober zijn te gast de boerenrockband Kneiters uit Almelo en schrijfster Annemiek Wassenaar. Annemiek heeft dit voorjaar de eerste prijs proza gewonnen bij de Grunneger Schriefwedstried. Dat verhaal gaat ze voorlezen. We gaan luisteren naar muziek van Kneiters. In kleinere bezetting wordt er live gespeeld. Verder valt er natuurlijk genoeg te praten. Luister daarom a.s. woensdag tussen 21 en 22u naar RTV1.

Controleer ook

De Kösters en Jos Rietveld te gast 24 oktober 2018

Woensdag 24 oktober a.s. zijn bij Plat op één te gast de Kösters en Jos …

error: Content is protected !!