18:57 donderdag , april 18 2019
Breaking News
Home / Plat op één / De Kösters en Jos Rietveld te gast 24 oktober 2018

De Kösters en Jos Rietveld te gast 24 oktober 2018

Woensdag 24 oktober a.s. zijn bij Plat op één te gast de Kösters en Jos Rietveld. De band de Kösters is ooit bij toeval ontstaan tijdens een vossenjacht waar twee onderwijzers (kösters) aan het zingen en spelen waren. Ze gebruiken bestaande populaire melodieën om met veel plezier Groningstalige zelfgeschreven liedjes te zingen. Jos Rietveld is columniste en doet als freelancer van alles met taal. Ze is geen Groningse maar probeert wel Gronings te spreken. Ze schrijft o.a. Groningstalige gedichten voor Oader.

Controleer ook

de boerenrockband Kneiters & Annemiek Wassenaar te gast 10 oktober 2018

Bij Plat op één op woensdag 10 oktober zijn te gast de boerenrockband Kneiters uit …

error: Content is protected !!