19:10 donderdag , april 18 2019
Breaking News
Home / Geen categorie / Woensdag 12 december a.s. is Edo Staal uit Winschoten te gast in Plat op één

Woensdag 12 december a.s. is Edo Staal uit Winschoten te gast in Plat op één

Edo Staal uit Winschoten te gast in Plat op één bij RTV1 tussen 21-22 uur. In 2010 kwam een eerste Groningstalige gedichtenbundel van hem uit. Onlangs heeft hij in eigen beheer een nieuwe Groningstalige gedichten/verhalenbundel uitgegeven ‘De tied vlogt’. We gaan praten over wat hem inspireert om te schrijven. Uiteraard gaat hij voorlezen uit eigen werk. Wilt u alvast meer weten? Kijk op Facebook bij ‘Gedichten van Edo Staal’.

Controleer ook

Janke Lameris en Bram Wiekens te gast op woensdag 27 juni

Woensdag 27 juni zijn te gast in Plat op één zangeres Janke Lameris uit Assen …

error: Content is protected !!