18:19 donderdag , april 18 2019
Breaking News
Home / Geen categorie / woensdag 30 januari is K2 & Janny de Vries te gast in Plat op één

woensdag 30 januari is K2 & Janny de Vries te gast in Plat op één

K2 (K Twije) en dat zijn de broers Bart en Evert Kruizinga, samen met Janny de Vries, presentor van het programma Diverdoatsie (over de Groninger taal en cultuur) bij Radio Westerwolde. Bart en Evert hebben in korte tijd een muzikale ontwikkeling doorgemaakt. Ze treden ook op met anderen als K6 (Stichting K6 tegen kanker) en in Twij Körten, Twij Langen met Eltje Doddema en Harm Tabak. Janny presenteert al 12 jaar Diverdoatsie en is jurylid van de Westerwolder Grunneger Schriefwedstried. Woensdag 30 januari bij RTV1 om 21 uur.

Controleer ook

Janke Lameris en Bram Wiekens te gast op woensdag 27 juni

Woensdag 27 juni zijn te gast in Plat op één zangeres Janke Lameris uit Assen …

error: Content is protected !!